Het geile stelletje

Hoi wij zijn Alex en Jamie.

Een jong stel van (zij)31 (hij)29. Wij hebben elkaar helemaal gevonden en proberen veel dingen, om uit te vinden wat we leuk, spannend en vooral lekker vinden.

Er zijn nog heel veel dingen die wij samen willen ontdekken.
Bv een Fetish of rollenspel.
Help jij ons daarbij?

Circle of Trust
Trust Member

Voor deze chat heeft u credits nodig.
Koop Coins for Coffee

Kom je lekker geil met ons chatten? Wij hebben er zin in.

Wij vragen 5.- voor een half uurtje gezellig chatten. Voor fotos en videos vragen wij wat extra Coins for Coffee.

WhishList

De items op deze WhishList - besteld u bij een van de betrouwbare partners van 4Dating.

Alex & Jamie zijn ambassadeurs van deze artikelen.

Koopt u een item uit deze lijst dan steunt u;
*De kleine eerlijke ondernemer
*Alex & Jamie
*U zelf

De prijzen zijn inclusief verzenden

san-francisco-sweetheart

San Francisco €55.-

subliem verwisselbare liefdesballen

Liefdesballen €32.-

palpitation

Palpitation €65.-

happyness toyjoy

Happyness €35.-

calexotics-slay-lover

Slay lover €24.50

slay teaser

Slay teaser €24.50

[expander_maker id="2" more="Koop hier" less="Sluit"]

[/expander_maker]

Eros verhalen van Alex

Een verhaaltje voor het slapen gaan.

Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Alex, nu 29 jaar oud maar toen dit afspeelde 18 en ik woonde toen nog thuis bij mijn ouders. Elk jaar organiseert mijn familie een uitje, waarbij iedereen wordt geacht aanwezig te zijn.

“Ben je nou eindelijk klaar voor het familie-uitje” snauwde mijn Moeder van beneden naar mij.
Het was weer tijd voor het jaarlijkse uitje met de familie. Vond het eigenlijk maar een saaie bedoeling. Ik mocht dan weer horen van mijn oma hoe groot ik wel niet geworden was, mijn alleenstaande tante die het weer over haar katten gaat praten en dat soort suffe praat. “Nee mama, doe nou eens rustig”. Ik bekeek mijzelf in de spiegel van de badkamer, en moest eerlijk toegeven dat ik er voor mijn leeftijd best goed uitzag. Ik sportte regelmatig, waardoor ik redelijk gespierd was. Snel scheerde ik mezelf nog even, checkte mijn mobiel op appjes, en haastte me vervolgens naar beneden. Daar stonden mijn vader en moeder al op mij te wachten. De bestemming van het uitje was een of ander bowlingcenter. Ik ben een totale kluns als het aankomt op bowlen, en dus trok ik met veel tegenzin mijn jas en schoenen aan en was ik klaar om te vertrekken.

Onderweg in de auto

zat mijn vader mij weer te plagen over de meisjes. Ik was dan misschien wel 18 jaar oud, maar enige ervaring met meiden had ik niet. Ik durfde niet goed, en ik voelde me een sukkel. “Hey Alex, wanneer kom je nou eens met een leuk meisje thuis? Misschien vind je er wel een op de bowlingbaan vandaag” zei mijn vader en knipoogde naar me. Ik lachte zijn opmerking weg, maar van binnen voelde ik toch enige frustratie. Ik herinnerde mezelf aan het feit dat het vanzelf wel goed zal komen, en dus haalde ik mijn oortjes uit mijn broekzak en zette een muziekje op om verdere vervelende opmerkingen te vermijden.
Een halfuur later zaten we met de familie op de bowlingbaan. Op de baan naast ons waren een groepje vriendinnen aan het bowlen. Er was een meisje specifiek die mij opviel. Ik schatte haar rond de 17 jaar oud, en ze zag er werkelijk waar fantastisch uit. Ze droeg een strak shirtje waar haar rondingen goed in uitkwamen en een strakke spijkerbroek. Met haar lange blonde haren en haar helderblauwe ogen, zorgde ze voor enige opschudding in mijn hoofd.
Nog 1464 woorden te lezen. Lees snel verder.

 

Geef een reactie