Karin met 4 kerels

Schrijfster:
Gepubliceerd:
Genres:
Categorie:

Intro

Karin en ik (Bob) Waren bij familie geweest in Friesland. We hadden al eerder besloten om die avond niet naar huis terug te rijden. We hadden op het platteland een hotel voor één nacht geboekt. Het lag in de middle of nowhere. Als we maar konden slapen. Karin had zich die dag leuk aangekleed. Een gekleurde zwierige rok tot op haar knieën. Mooie glimmende zwarte kousen, die met een jarretel vastzaten. Daaronder droeg ze een rode stringslip. Ze liep op hooggehakt zwarte laarzen. Karin is een echt stuk. Lang, mooi donker haar, bruine ogen, een sprekend gezicht en een mieters lijf. Karin is 35 jaar en werkt als schoonheidsspecialiste. Ze is ook gek op seks. Liefst zou ze het veel vaker doen. Ze is nauwelijks bij te houden.

Ik had er al eens...

over gefantaseerd om haar door een andere man te laten gebruiken. Leek me wel heftig, maar best ook wel een opwindende gedachte. Toen ik het er ooit met Karin over had, was ze meteen enthousiast. ‘Ooh geweldige fantasie, Bob’, kirde ze uit! Die avond hadden we spetterende seks. Ik gebruikte vunzige gore taal, daar kickt zij, maar ik ook, op. Ik maakte haar uit voor zaadslet, sloerie en neukhoer. Het leek haar alleen maar meer en meer op te winden. Toen we ’s avonds laat aankwamen zaten er nog vier kerels in de bar. Ze waren van een motorclub of zoiets, want buiten hadden we motoren gezien. Ze droegen ook van die leren motorbroeken. We groeten iedereen en schreven ons in. We gingen naar onze kamer. Gaan we straks nog wat drinken of duiken we het bed in? Mmmm, zei Karin. Het was niet druk, maar vier kerels. Eigenlijk allemaal kerels en ik als enige vrouw. Zo te zien waren het echte rauwe Friezen. Ik hoop dat ze me met rust laten. Ach, zei ik voor de gein, je bent zo’n seksbeest, je kunt de hele troep wel hebben. Ik liep op haar af, streelde haar achterwerk. Ze kreunde zacht. Ooh jaa, lekker. We zoenden. Mijn handen gleden over haar mooie gekleurde rok. Ik deed de rok omhoog en voelde aan haar slip. Nat, echt nat. Geile sloerie zei ik, je bent botergeil. Mmaaja, mompelde ze. ‘Al die mannen hier ook’.

 

Karin met vier kerels

Zullen we dan maar wat gaan drinken, stelde ik voor. Okay zei Karin met een heimelijke glimlach? Als we in de bar binnenkomen worden we vriendelijk begroet. Er draait dansmuziek, disco uit de jaren tachtig. We raken in gesprek. Elke maand maken ze een langere rit. De gasten zijn eind dertig en midden veertig. Ze zijn wel groot en stevig gebouwd. Maar dat verwacht je ook bij motorgasten. We praten wat over motorrijden en drinken gezellig wat drankjes. Karin is geanimeerd in gesprek over het motorrijden. Ze wil best een keer achterop meerijden. ‘Wat is jullie credo’, vraagt Karin? Zonder nadenken zegt Joop waaraan zij het vraagt; Wij zijn de ‘Zeeuwse boeren en neuken alleen maar lekkere hoeren’. ‘Nou zeg’, zegt Karin lachend, ‘een beetje respect voor ons vrouwen’. Het gesprek krijgt duidelijk een andere wending. Het credo van de motorgasten “Zeeuwse boeren en we neuken alleen maar lekkere hoeren” is duidelijk de opmaat voor een meer vrolijk, bedronken en ook erotisch geladen sfeer. ‘Tuurlijk Karin, hebben we respect voor vrouwen, maar ja we blijven Zeeuwse boeren, altijd op zoek naar lekkere hoeren”. Geanimeerd vliegen er erotische opmerkingen over en weer. Wat is er dan zo speciaal aan hoeren? vraagt Karin. Ze doen alles wat je vraagt, als je maar betaalt, zegt Kees. Zo gaat het een tijdje verder met elkaar erotische vliegen afvangen.

 

Ondertussen laat Karin haar fraaie lijf

ongegeneerd zien aan die kerels. En die gasten kunnen hun ogen niet van haar afhouden. De muziek speelt nu het nummer, ‘voulez vou couchez avec moi, ce soir’. Ooh, mijn nummer, zegt Karin, ‘wie wil met me dansen?’ Joop biedt zich aan. Joop en Karin schuifelen over de dansvloer. Karin heeft haar armen om zijn nek. Joop trekt haar middel strak tegen zich aan. Ik zie dat Joop wat in haar oor fluistert. Karin lacht. Zijn handen glijden over haar rug. Dicht tegen elkaar schuifelen ze verder. Karin op haar hoge zwarte laarzen met die mooie gladde zwarte nylons.‘Lekker wijf heb je, hoor ik de andere gasten zeggen, mooi lijf. Zo te zien heeft ze er wel zin in vanavond’. Ja, ze staat graag in de belangstelling, zeg ik.‘Vind je het erg als we wat verder gaan’, vraagt Jan? Zonder te vragen wat hij met ‘verder’ bedoelt, zeg ik. ‘Okay joh, prima toch als we maar plezier hebben’. Jan loopt op het schuifelende paartje af. Wisselen, zegt hij. Jan neemt het over van Joop. Karin heeft haar armen al weer om zijn nek geslagen. Jan schuifelt verder. Zijn handen glijden over haar rug. Jan gaat nu verder als Joop. Zijn handen glijden over haar strakke kontje. Ik zie Karin wat onze kant opkijken. Ik knik licht met mijn hoofd. Ze laat Jan zijn gang gaan.

 

Joop complimenteert mij met Karin.

‘Lekker strak vrouwtje heb je Bob’. Ja, dank je zeg ik. Jan is ondertussen meer van het strakke lijf van Karin te verkennen. Zijn handen glijden over haar rug naar haar borsten. Met z’n allen zitten we geïnteresseerd naar het dansende stel te kijken. Jan knijpt zacht in een van die strakke tieten. Karin heeft haar ogen dicht. Dan gaat zijn hand over haar rug weer naar haar kont. Hij trekt langzaam haar rok omhoog. Dan verdwijnt zijn hand onder haar rok. Hij streelt over de zwarte gladde nylons en dan over haar kont. Joop zit geboeid te kijken. Mart en Kees kunnen het niet houden. Ik hoor ze zeggen, ‘wat een geile teef’. En dat is ook zo moet ik toegeven.‘Kom Mart’, zegt Kees, ‘we gaan Jan is even wat helpen’. Mart en Kees lopen ook naar de dansvloer. Zo Karin, zegt Jan, ‘heb je wel eens met drie man tegelijk gedanst?’. ‘Nee’, zegt Karin enthousiast. ‘Nou dan ga je dan nu meemaken’. Mart gaat achter tegen Karin aan staan. Met zijn onderlijf drukt hij tegen haar strakke kont aan.’ Ooh lekker’, mompelt Karin. Zijn handen glijden over haar heupen en trekken haar rok omhoog. Hoge laarzen en zwarte gladde kousen vast aan een jarretel. Ze dansen wat. Kees staat aan de zijkant en bewerkt haar tieten. Ik zie dat Kees nu de knopen van haar rok losmaakt. Karin lijkt het goed te vinden. Dan verdwijnt de rok naar beneden. Ze stapt er gewillig uit. Ze dansen op ‘’voulez vous’’. Karin in het midden. Voor haar Jan, achter haar Mart die met zijn onderlichaam neukende bewegingen tegen haar strakke kont maakt. Handen glijden over haar lijf. Kees, die net haar rok uitdeed, heeft nu zijn handen in haar rode stringslip.‘Die zullen we ook maar even uitdoen, toch lekkere geile teef?’, hoor ik Kees zeggen. Mmm, stemt Karin toe. De rode stringslip gaat naar beneden en Karin stapt eruit. De hand van Kees gaat nu naar haar kut. ‘Aah natte slet’. Haar kut is zeiknat geworden door het gedans en het gegeil met deze kerels.‘Ik geloof dat deze teef flink geneukt moet worden vanavond, toch’? ‘He Karin ben je geil genoeg voor 4 heerlijke pikken’, vraagt Kees. ‘Mmm jaaa’, hoor ik Karin zeggen.

 

Karin met vier kerels

Mart die achter haar staat, doet nu zijn leren broek naar beneden. ‘Ik ga je helemaal plat palen lekker teef’. Hij duwt Karin wat voorover, die zich nu vasthoudt aan de heupen van Jan. Mart wacht niet en duwt zijn dikke lul tegen haar smachtende grot. Geile teef, hier een dikke pik voor die geile kut van je’. ‘Neuken slet, neuksloerie’, roept Mart. Hij begint te paren met Karin. ‘OOh mm jaa neuk me’, zegt ze. Dan doet Jan zijn leren broek naar benden. Zijn pik is al hard. Karin neemt zijn stijve pik als een lollie in haar mond. Tussen haar glimmende rode lippen gaat zijn pik heen en weer. Wat een gaaf gezicht. Mart die haar van achteren in haar kut staat door te naaien, terwijl ze de pik van Jan in haar pijpbekkie heeft.‘Wat een geile teef’, hoor ik Joop naast me zeggen. De gasten zijn niet meer te houden. Hard wordt Karin nu geneukt door Mart. Ze kreunt en ze gilt, ze wankelt op haar benen.‘Kom we gaan allemaal even achterlangs op haar kut’, stelt Kees voor. Karin wordt over het biljart gelegd en staat nu met haar kont naar achteren. De vier pikken staan klaar om haar om beurten te penetreren.‘Godverdomme wat een geile hoer ben je’, zegt Jan als hij zijn pik in haar boort. ‘Nou teef wat ben je?’. ‘Jjaaaa ik ben jullie hoeeeerrr, komm neuk me haarrd alsjeblieft’. Jan steigert als een bootwerker en boort diep en hard zijn bonkende pik in haar kut. Zijn zware ballen ketsen tegen kaar strakke kont. Zijn handen glijden over haar gladde kousen. Op haar laarzen met hakken staat mijn teef precies hoog genoeg om hard genomen te worden. Sperma sijpelt uit haar kut. ‘MM jaa ooh lekker’’, zwijmelt Karin. Haar tong flitst langs haar rode lippen van opwinding.

 

Nu wil Mart...

die zijn beurt van net wil afmaken. Niet haar kut, maar zijn hand glijdt naar haar kontgat. Joop ondertussen speelt met haar klit. Mart steekt zijn duim in haar kontgat. Het gaat wat stroef. Ergens vandaan komt ineens smeermiddel. Zeker van Sjors, de barman. Hij staat achter de bar of het de normaalste zaak van de wereld is. Nu glijdt duim van Mart als boter haar darmen binnen. Elke keer als haar kut of zoals nu haar kont worden gepakt spert Karin haar ogen en mond wijd open en kijkt mijn kant uit. Ik zie puur genot en geile opwinding in haar ogen. ‘Oohh jaaa pak mijn konnnt’. ‘Ooooh wat is dit lekkeerrr’. Mart pakt zij lange lul en duwt hem tegen haar kontgat. Karin wiebelt met haar geile hoerkont om zijn pik maar goed te voelen.‘Wil je in je kont geneukt worden’, geile Karin, vraagt Mart? ‘OOhh ja, toe komm pak me neuk mijn kont’. ‘Komm toe stop je pik erin’. Mart duwt zijn pik langzaam in haar kont, dan stoot hij door en Karin gilt. ‘OOh jaa’, hij zit erin. ‘Kom neuk me neuk mijn kont’. Mart begint haar met lange halen te neuken. Joop speelt met haar kut. Dan weer trekt hij aan haar klit dan weer zie ik drie zelfs vier vingers in haar kut verdwijnen. Ze wordt stevig aangepakt, maar Karin geniet als een echte slet. Beukend komt Mart al gauw klaar op haar kont. Sperma druipt uit haar kontgat. De plek van Mart wordt ingenomen door Kees. ’Zo geile teef, nu ga ik je de hemel in neuken’. ‘Omdraaien’, gebiedt hij haar.

 

Karin ligt nu met haar benen wijd

op het biljart. Joop speelt nu met haar tieten. Hij haalt haar tieten uit haar bh en begint aan haar tepels te trekken. Haar benen bungelen wat over het biljart. Kees tilt haar benen op en legt ze over zijn schouders.‘Zo hete teef nu ga ik diep en hard mijn grote gore pik in je stoten’. ‘Wat ben je Karin’, vraagt hij? ‘Ik ben van jou, kom neuk me maar hard’. ‘Ik ben jouw Zeeuwse hoer en jij bent mijn neukende boer’. Kees ramt zijn wapentuig diep in haar kut. Als een wilde boer begint hij haar als een varken te naaien. Hij heeft een dikke vette lul. Ik zie hoe Karin met haar ogen aan het tollen is. Al van twee kerels heeft ze het hete geil in zich gevoeld en ze wil nog steeds meer. ‘Jaa toe kommoooop wat neuk je goed’. ‘Lekker oohh hard ja toe’.‘Geile teef, hete slet ik ga je helemaal aan deze tafel vastneuken’. ‘MM jaaah’ en dan al stotend komt Kees in haar kut klaar. Wit geil druppelt uit haar kut. Joop heeft lang moeten wachten, maar is nu aan de beurt. Hij draait Karin weer om.‘Ik ga je strakke kontje neuken teef’. ‘Mmmm jaa ooh lekker’. ‘Ik wil nog een pik voelen’, zegt Karin. ‘Hoor eens’, zegt Joop, ‘ze wil nog een pik’. ‘Kom Jan ga op het biljart zitten’. Jan klimt op het biljart. Karin klimt op zijn schoot en laat de harde pik van Jan in haar kut verdwijnen. ‘Mmmm lekkerr oooh, kom nu nog een pik’. Joop gaat achter haar staan. Rekt met zijn duim haar kontgat op. ‘OOhh jaa ooh kommm, ik wil je pik voelen in mijn kont, kom nog een pik’. Joop duwt zijn lange lul nu door haar sluitspier. ‘Ooh jaaa ooh twee pikken. OOh jaaa Karin begint te kermen’. Als Joop harder begint te neuken en echt hard haar kont ramt voelt ze twee stotende pikken in haar lijf. Of dit goed is voor de biljarttafel weet ik niet. Maar Sjors de barman zegt niets. De tafel beweegt mee met het neukende drietal o tafel.

 

Karin met vier kerels

Karin kermt als een viswijf. ‘OOh jaa toeee ooh’. Dit wordt echt te massaal voor haar. Joop en Jan zijn hard en in een hoog tempo met haar bezig. Ook Mart en Kees klimmen nu op de tafel. Vier pikken om haar heen. Twee in haar lijf en twee bij haar mond. Ze pijpt en wordt wild geneukt. Haar benen in zwarte hoog gehakte laarzen met zwarte nylons, een echte hoer die volledig wordt Zeeuwse boeren. Dan hoor ik haar gillen en smeken. Ze wil meer maar komt bijna klaar, ze smeekt om hard geneukt te worden en dan gilt ze zich kermend naar haar hoogtepunt. ‘Zo die teef lust er we pap van’, hoor ik Jan zeggen. Karin komt gillend en zwetend klaar. ‘Jaaa oohh yes, yes’. Jan spuit nu haar kut vol. Joop jaagt nog in op haar kut. En niet vele later spuit ook Joop zijn hete geil in haar darmen. Hij stapt van haar weg. Karin rolt nu van Jan af en blijft even genietend liggen. Kees heeft nog niet genoeg gehad. Hij doet de benen van Karin wijd uit elkaar en begint haar te neuken. Hij is een hele tijd met haar bezig. Kletsende ballen op een natte kut. Karin vindt het allang goed. ‘OOh ja neuk me geile Zeeuwse boer’. ‘Teef, neukhoer’’, hoor ik Kees zeggen. Smerige vuige taal vooral om zichzelf op te winden. ‘Spermateef, wat ben je’? ‘Nou, wat ben je’? ‘MMm jaa ik ben jouw teef’. ‘Wat voor een teef dan’? ‘Mm Jaaah ik ben je spermateef’. Dit is genoeg om Kees grommend klaar te laten komen. Iedereen is voldaan. Karin krijgt een handdoek aangereikt om zich schoon te maken. Ze loopt naar het toilet. ‘Heerlijk wijf heb je Bob’’, een echte neuksloerie.

 

We nemen nog wat te drinken.

Het is al laat geworden. Karin komt terug uit het toilet en heeft haar rok weer aangedaan. Ze lijkt nog wat te wiebelen op haar benen. Volleerd als een hoer draait ze met haar achterwerk als ze op haar hooggehalte laarzen loopt. ‘Topklasse wijf ben je Karin’, complimenteert Jan haar. ‘Dank je’, zegt Karin. Ze neemt ook nog wat te drinken. De muziek gaat zachter en het licht wat feller. Sjors, de barman die net al ik alles heeft zitten bekijken wil naar bed. Iedereen staat op en vertrekt naar de kamers. Op onze kamer gekomen vraag ik Karin, en genoten? ‘Mmmm ooh wat was dat lekker’. ‘Echt een topavond’. ‘En nu wil ik jou pik in me voelen’. Karin kleedt zich voor me uit, maar laat haar laarzen en nylons aan. ‘Je bent een geile hoer’, zeg ik. ‘Je bent een echte slettebak’. ‘Maar lekker hoor, ik vond het een geil tafereel, zoals je met die kerels aan de gang was’. ‘Moeten we zeker vaker doen!’. ‘OOmm heerlijk Bob, kom neuk me, neuk me hard, je hebt zo’n lekker pik’. Die avond vliegen de spetters ervan af. ’s Ochtends aan het ontbijt lijkt alles gewoon. Eigenlijk of er niks bijzonders is gebeurd. De mannen zitten al te eten, want ze willen vroeg op pad. Wij nemen plaats aan een aparte tafel. Als de mannen klaar zijn vertrekken ze. Kees loopt langs onze tafel en zegt. ‘Karin, Bob leuke avond gisteren, moeten we nog eens doen’. En Karin we komen binnenkort nog even langs want we hebben je beloofd dat je mee mocht op de motor. Ik kan niet wachten, lacht Karin”

Geef een reactie