Anouk (SM)

Schrijfster:
Gepubliceerd:
Genres:
Categorie:

Intro

Iets zeggen durf ik niet, want zij zeggen ook niets tegen mij. Was Meester maar hier, dan kon ik schuilen achter Zijn grote brede rug. Bij hem voel ik me altijd veilig. Na een tijdje probeer ik, heel voorzichtig, oogcontact te zoeken met 1 van de slavinnen. Het lukt, annadel geeft me voorzichtig een knipoog. ‘Wat houd ik veel van deze vrouwen’, bedenk ik me. Dan zoek ik ook oogcontact met daan. Voorzichtig geeft ze een bemoedigend knikje met haar hoofd, maar dat is buiten haar Meester om gerekend. Hij zag het en geeft haar gelijk een afstraffende tik tegen haar wang.

Geschrokken kijkt ze naar het water, ik voel me schuldig. Als ik niet had geprobeerd een teken van geruststelling te vinden bij ze, dan had zij die tik niet gekregen.Het oogcontact heeft wel geholpen, ik voel me wat meer op mijn gemak dan ervoor.

Meester Patrick begint tegen Meester Leo te praten, het gaat over mij, oh wat erg. Ze praten over mij alsof ik er niet bij ben en het klinkt niet leuk. “Wie is dat vieze meisje daar op de rand van het bubbelbad?” vraagt Meester Patrick.
“Dát? Oh, dát is de nieuwe slavin van Silbi.” zegt Meester Leo.
“OH? Echt waar? Zo zo, had me er toch wat anders bij voorgesteld.” zegt Meester Patrick.
‘Oh my god, ik, ohhh, ik, wát een klóótzak.’ denk ik.
“Liefde maakt blind.” zegt meester Leo gemeen lachend, om nog wat olie op het vuur te gooien.
“Ja, nou, dat wilde ik niet zeggen, maar het is wel een vies goor sletje om te zien zeg bah!” zegt Meester Patrick.
‘Grrrrr, hoe kúnnen ze? ik moet dit doen van Meester, ik doe het niet voor de lol! ik weet dat ik er smerig uit zie, ik ben net ondergespoten en afgeneukt en, en, en.. natúúrlijk zie ik er smerig uit nu. Dat maakt mij toch niet ineens een minder waardige slavin of wel? Toch juist niet? Of wel dan! NOU?’ denk ik, terwijl allerlei emoties door elkaar heen beginnen te stromen, woede, verdriet en, en, en die verdómde geilheid door al die vernederingen, maar dit is écht niét léuk meer hoor!
‘Wat een klóótzak die meester Patrick en wat is Meester Leo ook weer in- en in gemeen bezig zeg, met zijn ‘liefde maakt blind’-opmerking, waarom? Denken ze echt zo over mij? Of spelen ze maar wat?’
De vertwijfeling slaat nu wel echt even in als een bom. ik denk dat er nu stoom uit mijn oren komt en mijn handen heb ik nu ook niet meer achter mij, maar voor mij. Mijn benen allang weer bij elkaar, want degene die mij het bevel om te tonen had gegeven, is al lang en breed verdwenen. Mijn schouders hangen ook naar voren. Zo zit ik voorovergebogen, te denken wat ik zal doen. ‘Weglopen om te douchen? Of blijven zitten luisteren naar al die nare dingen die ze over me te zeggen hebben?’

“Als het Silbi’s slavin is dan wil ik wel even weten of ze echt zo goed kan pijpen als dat Silbi gezegd heeft.” zegt Meester Patrick.
‘Oh grrr, neee en ik mag geen ‘nee’ zeggen’, maar hem pijpen is het laatste waar ik nu zin in heb.
Meester Patrick komt al naar mij toe en ik moet echt alles op alles zetten om niet heel boos ‘NEE’ te roepen en dan hard weg te rennen. ‘Waarom doe ik dat eigenlijk niet?’
In mijn hoofd roep ik heel hard ‘NEE’ en ren ik hard weg, maar in werkelijkheid zit ik als vastgeplakt aan die rand van het bubbelbad ‘zal dat door al dat zaad komen? Hmm’ bedenk ik lachend, waardoor zich een stoute lach op mijn gezicht vormt en voor ik goed en wel bedacht heb hoe ik zal reageren op Meester Patrick, is hij al dicht bij mijn gezicht met zijn stijve pik.
Eigenlijk wil ik geen slechte eerste indruk maken bij Meester Patrick, dus met tegenzin doe ik dan toch maar mijn mond open en pijp hem. 1 oog heb ik op daan gericht, hoe zou zij het vinden? daan heeft haar blik nog steeds op het water gericht, dus daar word ik ook niks wijzer van.

“Hmm ja pijpen kan ze inderdaad.” zegt Meester Patrick tevreden.
‘Gelukkig maar, ik zou geen slechte eerste indruk op hem willen maken, daan heeft al genoeg over hem verteld’ denk ik.
“Maar ze is te vies om aan te pakken, hup ga je douchen” zegt Meester Patrick. Opgelucht dat ik uit mijn benarde situatie ben bevrijdt sta ik op en loop naar de douche.
Wanneer ik net sta te douchen, komen er een paar mannen op mij aflopen. ‘Nee, niet weer’ denk ik, maar Meester Patrick grijpt in.
“Hé, nu niet, wegwezen”
De mannen reageren snel. Als hyena’s die een schot horen afgaan, druipen ze af. Ik ben onder de indruk over de impact van Meester Patrick zijn bevel.
Door het water van de douche, wordt het sperma op mijn lijf weer glibberig. Het is best lastig om het eraf te spoelen en ik neem er dan ook de tijd voor. Tijd die ik meteen kan gebruiken om even bij te komen.
“Neem je tijd” zegt Meester Patrick, maar ik ken dat, als Meester Silbi dat zegt dan moet ik opschieten, want dan is hij secondes aan het tellen en elke seconde staat dan voor een zweepslag of iets anders. Daar ben ik al eerder bedrogen mee uitgekomen, door het erop aan te laten komen. Wat had ik toen spijt van mijn uitdagende gedrag. Het staat me nog bij als de dag van gister.

De warme waterstralen van de douche die mijn lijf strelen, voelen zo heerlijk aan, dat ik hier nog heel lang wil blijven staan, maar de woorden van Meester Patrick klonken dreigend in mijn oren, dus draai ik mij gelijk om en loop terug naar het bubbelbad en wacht daar op verdere instructies.

“Waar is Meester Silbi?” vraag ik tegen beter weten in. ik mis mijn Meester en vind het allemaal erg lang duren.
“Waar Meester Silbi is? Die heeft even geen tijd voor je en ik denk niet dat hij je verantwoording schuldig is” zegt Meester Patrick.
Tranen branden achter mijn ogen, Meester heeft geen tijd voor mij en ik mis hem elke minuut meer dan de vorige.
Meester Patrick en Meester Leo praten met elkaar en ik sta daar maar, te staan, te wachten. daan en annadel zitten lekker in het bubbelbad en ik hoop dat ik er ook bij mag komen, maar ik durf er niet zomaar bij te gaan zitten, dan zal ik wel op een uitbrander kunnen rekenen. ik kijk om me heen, naar de diverse muurschilderingen tot mijn blik op een klok valt. Het is al een paar uur verder en ik zou wel wat drinken willen. Ik vraag me af hoe lang dit nog duurt.

Doneer wat Coins for Coffee aan Anouk.
Vul haar naam in en stuur een klein berichtje.

Log in

Jouw aantal Coins for Coffee