Photo Bondage Gina Fleur

GinaFleur / BDSM verhaal

Hierbij wil ik graag mijn verhaal vertellen.

Ik hou enorm van verhalen schrijven.

BDSM verhalen vind ik het leukst.

Maar kan ook op verzoek schrijven.

Bekijk het profiel van GinaFleur

Bekijk de winkel van GinaFleur

Je ligt op bed, ik sta naast je. Ik heb een corset aan en kante kousen. Me ene hand is vrij en ingesmeerd met glijmiddel. Me andere hand heb ik een zweep. Je vroeg of ik je wilde domineren. Dit ga ik doen.
Ik heb je al vastgebonden bij je polsen en heb het uiteinde van dat touw achter je rug in mijn hand. Je handen liggen in de nek en je benen los.

Ik ga naast je op bed zitten en lach naar je. Ik pak je dick vast en speel er langzaam mee. Je ademhaling voor sneller en ik hoor je zacht kreunen. Ik ga sneller en sneller op en neer met mijn hand over je dick en beveel je dat ik je wil horen kreunen. Je kreunt iets harder maar nog niet zoals ik wil. Ik herhaal wat ik zei en vraag om je bevestiging. Je zegt niks. Ik laat los en ga met me hand waar het touw in zit naast je hoofd. Het touw ligt nu om je keel en je ademhaling word moeilijker. 'Ik vroeg je wat toch?' Zacht en schor zeg je: 'ja, schat'. 'Wanneer ga je luisteren dan?' Vraag ik je streng. 'Vanaf nu schat' antwoord je braaf. Ik laat het touw wat lossen zodat je weer wat lucht krijgt maar ga wel meteen verder met je dick.

Ik bind het touw van me hand aan de poot van het bed zodat je nergens heen kan terwijl ik me zweep erbij pak. Als ik weer richting het bed loop zie ik dat je dick nog hard is en je ademhaling hoog. Ik loop naar je toe en je kijkt naar de zweep waardoor je niet ziet wat er in mijn andere hand zit.

Ik ga naast je staan en zeg dat je moet luisteren naar me. Je knikt en grijnst een beetje. Ik glij met het zweepje langs je been over je ballen en je dick zodat je weet hoe het voelt. Je begint te trillen wn ik hoor een klein kreuntje. In mijn andere hand zit een blinddoek. Ik til je hoofd op en doe de blinddoek om. Meteen zet ik muziek aan zodat 2 zintuigen weg zijn. Ik loop om je heen zodat je niet meer weet waat ik ben. Ik vraag je tussendoor of je vanaf nu gaat luisteren en alleen doet wat ik je zeg. Je antwooord netjes: 'ja schat, ik luister en doe alleen wat je zegt'.

Ik laat het zweepje langs je been gaan, richting je lies over je buik en geef het een zwaai op je borst. Je voelt de pijn maar je vind het fijn. Ik ga door en maak achtjes met slagen. Je borst word rood en gevoelig. Ik zie je kaken op elkaar klemmen en het geeft me gevoel om door te gaan. Ik pak mijn tepel klemmen en zet ze op de lichtste stand op je tepels. Je kreunt als de klemmen dicht gaan. Mijn zweep gaat naar beneden en ga wat harder over je dick en ballen. Ik moet pijlen of je dat lekker vind. Mijn hand vouwt zich om je ballen en me vingers glijden langs je bil. Terwijl ik mijn hand dicht knijp gaat mijn nagel zacht langs je anus en ik voel dat je lichaam een tevreden schok geeft. Ik ga langzaam terug met me vingers om te kijken of je het weer doet. Dit keer met een glimlach erbij.

Ik leg me zweep neer en speel weer met je harde dick. Ga direct snel op en neer en je doet je best om geen geluid te maken. Je aders op je hoofd zetten op en je krijgt het moeilijk. Ik zeg je dat je moet kreunen zo hard je kan. En je laat het helemaal los. Ik word geil en nat van je gekreun.

Ik laat je met je vingers voelen hoe nat ik ben. Ik blijf je verwennen. Je vraagt: 'schat, mag ik komen?' Ik antwoord: Nee.

Je wilt me terug pakken en glijd met 2 vingers bij me naar binnen. Ik kreun zacht en laat direct je dick los. Je heb je niet aan mijn regels gehouden dus ik moet je straffen. Ik pak mijn sweep en sla zacht maar met gevoel op je ballen. 'Ga je luisteren nu?!' Vraag ik je. En je antwoord duurt te lang dus ik zwaai nog een keer alleen nu iets harder.

Ik merk dat je het zweepje te fijn vind en wissel hem om met een zweep met leren lapje in plaats van de sweep met touwtjes. Ik laat hem je voelen aan de binnenkant van je been. Glij naar je lies en sla vlak naast je ballen op je been. 'Misschien werk deze beter' zeg ik tegen je. 'Ja, schat' antwoord je netjes. Ik geef je nog een tik op je been en als laatst onder je voet. Ik heb stiekem nog een speeltje gepakt. Omdat je goed reageerde op mijn nagels wil ik deze uitproberen.

Je voelt iets stroefs over je been glijden en kan niet plaatsten wat het is. Ik glij ermee over je dick en ga door langs je lies. Je dick word harder en zie dat je eikel donkerder word. Je komt steeds dichter bij het punt waar ik je wil hebben.

Ik begin weer te spelen met me tong. Glij over je dick en je ballen. Maak ze zo nat mogelijk. Je voelt me adem. Het is warm. Ik ga met me tong naar beneden, onder je ballen verder en verder. Je trilt een beetje van genot. Ik wrijf met me vinger over je anus en vraag of je oke bent. 'Jaa' zeg je met een zucht en kreun. Je heupen gaat langzaam heen en weer waardoor je zelf de wrijving stuurt.

'Ik wil dat je vanaf nu laat horen hoe lekker je het vind, je mag alleen ja of nee zeggen en verder alleen kreunen, begrepen?' Je antwoord met een kreun en zegt 'ja, schat'. Ik lik je eikel zachtjes en neem hem diep in mijn keel. Je begint licht te grommen van genot. Ik ga op en neer en elke keer dieper. Je dick word harder en natter. Het vocht loopt langs je ballen naar beneden. Net genoeg voor mij en me speeltje. Ik wrijf over je ballen en je merkt ineens dat me speeltje trilt. Ik zie aan je dat je probeerd uit te vinden wat het kan zijn. Terwijl ik met mn hand je dick bestreel duw ik steeds harder en harder het speeltje tegen je anus. Je merkt dat dat een hemels gevoel geeft nu hij trilt. Je kreunt hard. Heel hard. Je geniet ervan. Je handen vouw je om het touw voor extra steun om in te knijpen. Je hoofd drukt in het kussen en je vraag voorzichtig of je mag komen. Ik zeg: 'nee, je mocht maar 2 wooden gebruiken toch?' Er komt niet meer dan hhmm aan geluid en je probeerd het gevoel te onderdrukken. Ik ga door, ookal zie ik dat je moeite heb. 'Tel af van 20 naar 0' beveel ik je. Bij elke kreun hoor ik je tellen. 20....19....18....17....16....15....14.... ik duw me speeltje harder en voel dat ie naar binnen kan glijden. En je stopt even met tellen om je adem in te houden en het genot te blokkeren. Dan zet ik het speeltje uit en laat alles los. 'Zei ik dat je mocht stoppen?' 'Nee, schat' zeg je schor. Ik begin te lachen en zeg je dat je opnieuw moet beginnen met tellen.

Je kreunt een beetje en je zucht. Ik begin weer van voor af aan. Glij over je been. Pak me zweep en glij ermee over je borst voordat ik sla. Dit keer iets harder omdat ik gemerkt heb dat je dat wel aan kan. Ik sla je 3x en zet dan uit het niets het speeltje weer aan. Je gromt. Ik lach. 'Tel' zeg ik kort en streng. Je begint netjes weer bij 20. Dit keer haal je het tot de 3. 'Stop' zeg ik streng. 'Ah nee, ik dacht dat ik mocht komen' zeg je zielig. Waarop ik antwoord: 'ik heb nooit gezegt dat dat mocht. Hoezo denk je dat dan?'.

Ik laat alles even afkoelen. Ga zitten en rook een peuk. Kijk naar je. Je ligt daar helemaal vast gebonden. Je handen licht blauw. Je benen trillen en je ballen zijn klein en hard. Hmm mooi uitzicht.

Ik wacht tot je dick slap is. Tot je gefrustreerd raakt en je me smeekt om verder te gaan. Dan sta ik naast je en maak je benen zachtjes los. Je denkt dat ik klaar ben en vraagt me: 'laat je me zo achter?' Ik begin te lachen en zeg dat je de hele nacht nog van mij bent.
Je kijkt me vragend aan. 'Wat wil je?' Vraag ik je lief. 'Ik wil zo graag komen' antwoord je kreunend. 'Hmm, wat zal ik daar eens mee doen dan' en ik kijk je grijnzend aan.

Je benen zijn los, je armen vast en je blinddoek af. Ik pak mn gagbal en doe hem in je mond en maak hem achter je hoofd vast. Je bijt in de bal en merkt dat je die niet meer af kan krijgen.
Ik zet me nagels in je been en kras van je knie naar boven. Je dick is meteen weer hard. Ik pak hem vast en trek zachtjes van onder naar boven. Steeds ga ik sneller en je begint te kreunen. Ik stop en je heupen gaan schokkend omhoog in een poging om door te gaan. Ik lach.
Ik ga over je heupen zitten. Met me billen op je bovenbenen. Je merk dat het lastig is om je heupen te bewegen. Ik pak je dick en begin langzaam met me vinger over je eikel te wrijven. Je schokt. Ik ga door. Me andere hand over je ballen. Speel ermee. Knijp erin en trek en zachtjes aan.

Ik schuif naar achter en je voelt op je been hoe nat ik ben. Een been gaat opzij en zorgt dat ik tussen je benen kom. Ik pak wat touw en bind je been gebogen aan je enkel vast. Je pols en enkel verbonden en je kan je been niet strekken.

Ik pak van achter me de trillende buttplug. Streel langs je been naar je Lies. Langs je ballen naar beneden. Ondertussen voel ik je Dick harder worden.
Voordat ik begin te zuigen beveel ik je weer tot 20 te tellen. 'Je mag pas komen als ik het zeg, begrepen?' Je antwoord netjes en knikt. Je begint te tellen. Op het ritme zuig ik je en duw ik je Dick diep in me keel. De buttplug hou ik stil op 1 plek. Als je bij 9 bent duw ik hem er vloeiend in, je kreunt hard maar telt netjes door. Ik zet mijn knie tegen de plug om wat extra druk uit te voeren. Je heupen beginnen zachtjes heen en weer te gaan.

Ik duw je dick diep in mn keel. Mijn kwijl loopt over je ballen.
Je telt af van 3 naar 2 naar 1. Je kreunt hard en gromt. Je heb het moeilijk om niet te komen. Terwijl ik je Dick nog 1x diep in mijn keel duw kijk ik je ondertussen aan. Langzaam ga ik omhoog en zeg dat je mag komen. Snel trek ik de buttplug eruit en duw 2 vingers naar binnen.

Zodra je komt laat ik je dick los en ga ik snel heen en weer met me vingers. Al je spieren spannen aan en ik duw me vingers uit elkaar. Je komt en spuit veel. Je schreeuwt van genot.

Zodra je rustig stopt met schokken haal ik mijn vingers weg, pak ik je dick en beweeg op en neer. Je kreunt. Het is gevoelig. Je ontlading veranderd in aanspannen van al je spieren. Ik lik snel met me tong over je eikel terwijl ik sneller heen en weer ga met me hand.
Je gromt elke keer als ik naar boven ga met me hand. Als ik bij je eikel ben glij ik met mijn duim erover heen. Hij is heel gevoelig en je vraagt me zacht om te stoppen. 'Je bent mijn speeltje nu. Ik bepaal wanneer het klaar is.' Zeg ik plagend.

Ik ga door met trekken en het zaad voel je over je buik naar de zijkant lopen. Ik streel met me vingers over je eikel, terwijl mijn andere hand over je ballen gaat.

Geef een reactie