Xscape

XSCAPE ON FRIDAY

XSCAPE ON FRIDAY

Openingsuren: 21:00 – 03:00 uur Leeftijd: 21+

Wil jij ook eens op vrijdag ontsnappen van huis of niet meer aan de bar zitten in een bruin café? Ben je misschien ook op zoek naar een andere manier van uitgaan, iets anders dan anders? Wil je iets meer spanning en erotiek opzoeken?

Dan hebben wij de uitkomst voor je gevonden. Kom elke 1ste & 3de vrijdag van de maand, naar Erotic Palace 7Sins en beleef er een avond zoals je nooit eerder hebt ontdekt.

Een avond met gelijkgestemde gasten die ook willen ontsnappen aan de sleur van thuis. Deze avond zullen er koppels, vrijgezellen dames en heren aanwezig zijn. Ook welkom ben je als transgender, shemale, homoseksueel of welke geaardheid dan ook, zolang we elkaar maar respecteren en accepteren! Het is belangrijk dat eenieder zich bij ons thuis voelt zonder dat er ook maar over je wordt geoordeeld.

DJ JJ

zal deze avond gaan invullen met gouwe ouwe dance classics uit de jaren 70’s, 80’s,90’s en de hedendaagse muziek van nu. Deze meeslepende klanken zullen je zintuigen doen prikkelen en zo langzaam zal je gaan verlangen naar meer.

In onze club kan je dansen, teasen en pleasen of lekker relaxen in onze infrarood en opgiet sauna en jacuzzi’s. wil je even rust, dan trek je je even terug in onze blokhut deze is gevestigd in onze spraakmakende tuin. Wil je meer spanning en erotiek? Ook dat is natuurlijk mogelijk! Bezoek hiervoor, op de eerste verdieping, onze speelkamers of de zolderverdieping die volledig tot jullie beschikking worden gesteld en waar zich tevens ook de douches en handdoeken bevinden.

Wij bieden een all-in concept van alle A-label dranken; Frisdrank, sterke dranken, bier, wijn of Prosecco en allerhande fingerfood en of een warm en koud buffet. Tevens kun je genieten van alle binnen en buiten faciliteiten zoals: * In- & outdoor jacuzzi’s; * binnensauna; * exotische tuin met luxe lounge bedden; * diverse speelruimtes; * cinema; * douche * relax tuinhuis; * lockers; * rokersruimte; * ruime parkeergelegenheid direct aan de club; * AIRCONDITIONING in diverse ruimtes.

LET OP NIET TOEGESTAAN: * Geen drank, kleding en roken in sauna en jacuzzi’s; * geen drank en roken op de bovenverdiepingen; * buiten en bij de jacuzzi’s alleen plastic bekers gebruiken a.u.b.

Dit alles word je aangeboden aan een entreeprijs inclusief het gebruik van alle faciliteiten, drank en spijs. (Prijzen All Inclusive) * Koppels & Gay stelletjes: € 50,- * Single dames & T-Girls: € 25,- * Travesties & Shemales: € 25,- * Single heren: € 75,- Heren in groepsverband kunnen geweigerd worden.

Dresscode: Vanaf binnenkomst geldt er een verplichte dresscode voor al onze gasten wat inhoudt;

* Dames dresscode: lekker sexy nightlife, lingerie, club- of partywear of topless… * Heren dresscode: sexy, hot of hippe boxershort, club- of partywear…

Wie met de camper/ mobilhome komt heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van een GRATIS elektriciteitsaansluiting op onze ruime parking.

Overnachten: In samenwerking met B&B De Beekvallei kan je aan interessante prijzen overnachten. Afstand van B&B en de club is slechts 3.5 km. Prijs voor een 2 persoonskamer met ontbijt type 1 is € 80,- ( normaal € 90,-) of voor type 2 met ontbijt en terras is € 90,- ( normaal € 100,-). Voor de gasten van Erotic Palace 7 Sins is er een late uitcheck tot uiterlijk 12:00 uur. Je kan de kamer rechtstreeks boeken per telefoon +31 (0)614 934 911 of per email naar info@debeekvallei.be met vermelding Paul/7Sins.

Navigatie: Het makkelijkste is om niet ons werkelijke adres in te voeren maar om Houtweg te Maaseik in te geven in je navigatiesysteem. Als je dan eenmaal deze straat bent ingereden, dan blijf je alsmaar rechtdoor rijden tot je na ongeveer 1 km over een bruggetje komt. Hierna houd je links aan en na 300 meter zul je ons vinden aan de rechterkant. (Het werkelijke adres is de Herenlaakweg 64 in 3680 Maaseik maar de meeste navigatiesystemen sturen je verkeerd.)

TIP: Via de gratis te downloaden App “Waze” waarin je “Club 7 Sins” ingeeft rijd je perfect tot op onze parking.

Graag tot ziens op Xscape on Friday.


https://twitter.com/i/status/864445615408807936


Datum

vr mei 2020

Tijd

09:00 - 12:00

Kosten

Koppels 50.-

Locatie

Maaseik
Limburg
Categorie
QR Code