Probeer avond PartyPlayers

Probeeravond – PartyPlayers

Probeeravond

Voor de mensen die nog nooit in een parenclub zijn geweest hebben we speciaal de probeeravond ingesteld.

Het is een avond waarop je als beginners kennis kunt komen maken met onze gezellige club op een ontspannen manier. Jullie worden ontvangen door een van onze medewerksters die jullie de nodige uitleg zal geven. Wat mag er wel en wat niet in een parenclub. Wat is gebruikelijk, ben ik verplicht om iets met een ander stel te doen, etc. Voorop gesteld, er is niets verplicht in een parenclub. En je mag een heleboel. Maar houd rekening met de ander. “Nee” is ook echt “nee” en er wordt ook niet van je verwacht dát je wat met anderen doet. Het mág wel, mits de ander het ook leuk vindt. Respect wordt hier met grote hoofdletters geschreven. Het is jullie avond uit, maar dat geldt ook voor de ander.

Je mag gebruik maken van alle voorzieningen die onze club rijk is. Bubbelbad, sauna, bar, darkroom en speelruimtes, voor ieder wat wils. Er zijn ook een aantal afsluitbare ruimtes, voor als je je even met z’n twee of meer wilt terugtrekken zonder gestoord te worden.

De entreeprijs voor de probeeravond bedraagt € 60,- per koppel. Voor een kluisje is een sleutel benodigd, daarvoor vragen wij een borg van € 10,- die je bij het verlaten van de club weer terug ontvangt. Wij hanteren geen inschrijfgeld. De entreeprijs omvat de binnenkomst in de club, het gebruik van alle faciliteiten, de consumpties en het eten. Handdoeken zijn gratis verkrijgbaar. Bij binnenkomst krijg je nog een welkomstgeschenk in de vorm van een goodiebag met wat leuke spulletjes en enkele kortingsbonnen. Een kortingsbon van € 20,- voor de eerstvolgende probeeravond, en een van € 20,- voor de vrijdag. (deze goodiebag en bonnen zijn enkel voor diegene die onze club voor het eerst bezoeken)

Op een probeeravond zijn ook de wat meer ervaren stellen aanwezig, net als enkele alleengaande heren. Je zult van hen geen last ondervinden. Bezoekers die zich niet weten te gedragen worden verzocht de club te verlaten. De club is groot genoeg voor iedereen.

Trek die stoute schoenen aan en kom naar de parenclub probeeravond. De avond start om 20.00 uur en eindigt om 03.00 uur. Kortom tijd genoeg om van elkaar te genieten in een erotische omgeving. Meld je aan via info@probeeravond.nl en je krijgt ongeveer en week van tevoren een uitnodiging met daarin tevens nog wat tips en laatste aanwijzingen.


Datum

vr jul 2019

Tijd

Tot 3 uur!
20:00 - 15:00

Locatie

Lelystad
Flevoland
Categorie

Adverteerder

Party Players
Telefoon
0320224050
Website
https://www.partyplayers.nl/
QR Code