Party40down – Hot summer edition

HEEL HOLLAND SWINGT

Speciaal voor jongere stellen tot 40 jaar hebben we maandelijks een heerlijke PARTY40DOWN avond die wij graag organiseren hier in PartyPlayers.

Zijn jullie een leuk jonger stel houd dan alvast een plekje jullie agenda vrij.

PARTY40DOWN is the one and only party waar echt uitsluitend stellen tot max. 40 jaar komen.

Voor degenen, die nog nooit bij ons geweest zijn

PARTY40DOWN geeft avonden voor jonge stellen tot max. 40 jaar die in een ge(il)zellige atmosfeer elkaar willen ontmoeten met uitsluitend leeftijdgenoten onder elkaar.

PARTYDRUGS zijn NOT DONE bij ons dus de erotiek staat op een hoog peil.

Is één van beiden iets ouder dan 40 jaar?

PARTY40DOWN is er speciaal voor stellen tot 40 jaar is één van jullie beiden net ietsje ouder en willen jullie toch graag een event van ons bezoeken dan zal PARTY40DOWN jullie aanvraag eerst beoordelen (stuur een e-mail ) voorzien van info en foto, het is niet zoals op andere jongere party’s dat ver in de veertig ook toegelaten wordt en per editie worden er ook slechts enkele uitzonderingen gemaakt als één van beide de leeftijd iets overschrijd…. onze gastenlijst vinden jullie ook op SDC onder ons profiel party40down. En mailen kan via www.party40down.nl of via www.party40down.com

PARTY40DOWN is niet het zoveelste dance event, maar een organisatie die ge(il)zellige erotische avondjes in zeer luxe clubs organiseert speciaal voor jonger publiek Op deze avonden wordt er makkelijk contact gelegd.

PARTY40DOWN zorgt ook de hele avond voor de inwendige mens Er worden door ons de hele avond gratis huisgemaakte hapjes geserveerd zoals tapas home made sushi, warme en koude snacks zowel vlees vis als vega en ook tropisch fruit zal niet ontbreken op deze fantastische avond.

Drankjes zijn vriendelijk geprijsd. Bier, wijn. Fris à €2,50

Meld jullie tijdig aan hier op de gastenlijst onze avondjes zijn altijd druk bezocht en wij proppen een club nooit te vol

FACILITEITEN:

Meet and Greet bars
Dansvloer
Loungeruimtes voor rokers en niet-rokers
Jacuzzi
Ruime Lockers
Douches
Airconditioning
Sauna
Bubbelbad
30 Themakamers
Darkroom
BDSM kelder
Tuin met zitjes
GRATIS

Fingerfood
Tapas
Sushi (home made)
Vegetarische hapjes
Warme snacks (Vlees, Vis, Vega)
Tropisch Fruit
Dresscode: Sexy lingerie

De deur is open van 21:00* tot 22:00 tot 03:00 uur.

*komen jullie voor het eerst in een club en willen jullie iets eerder komen om te acclimatiseren vragen te stellen etc. geef dat na jullie reservering ons even aan per mail we bieden jullie dan de mogelijkheid om een half uur eerder te komen ( zo maken jullie ook gelijk kennis met andere first timers) bezoeken jullie voor het eerst een party? geen vrees bij ons zullen jullie je gelijk op jullie gemak voelen door de amicale sfeer waar geen verplichtingen zijn en jullie in een sfeervolle gemoedelijke omgeving kennis kunnen maken met stellen die houden van dezelfde lifestyle. Onze feestjes worden gegeven door swingers voor swingers, we zijn zeer toegankelijk voor beginnende stellen in deze scene… we begrijpen dat voor een eerste er vaak tegenopgezien wordt… wees gerust met ons hartelijk welkom en een rondleiding door de club waar alles jullie met humor wordt uitgelegd vallen alle spanningen van jullie af…. en rest er nog slechts een gezonde spanning…. en denken jullie nog maar alleen aan de leuke spannende dingen die jullie eens zouden willen meemaken.

Overigens, staat ons team ook buiten club avonden voor jullie klaar om eventuele vragen te beantwoorden… enne uhhhh gekke vragen bestaan niet… dus geen schroom…. via sdc worden jullie vragen binnen 24 uur door ons beantwoord via onze websites binnen 48 uur.

service hebben wij hoog in het vaandel staan..

PARTY40DOWN Staat voor geil met stijl

PARTY40DOWN Alleen voor stellen tot 40 jaar

PARTY40DOWN Laagdrempelig, ook voor single dames

PARTY40DOWN feest op eerste klas locaties

PARTY40DOWN neemt alleen reserveringen aan die we vinden passen in ons concep,t profielen met teksten waaruit blijkt dat partydrugs gebruikt worden zijn uitgesloten van deelname.

Rules:

Partydrugs zijn bij ons niet toegestaan (bij overtreding verlaat je het pand en bent life time geroyeerd)
Bij ons wordt ook niet geblowd in de rookruimte
Reserveer altijd tijdig voor onze party’s vol is vol annuleren kan kosteloos tot de laatste dag ..dus beter te vroeg dan te laat aangemeld ?
PARTY40DOWN wordt de laatste tijd wel erg veel geïmiteerd …. maar is nooit geëvenaard -)

Datum

za aug 2019
Expired!

Tijd

21:00 - 03:00

Kosten

Stel €65.-

Locatie

Moordrecht
Zuid-Holland
Categorie

Adverteerder

Party Players
Telefoon
0320224050
Website
https://www.partyplayers.nl/
QR Code