Pleasure2Gether

BDSM-AVOND – Pleasure2Gether

BDSM-AVOND

De belangstelling voor BDSM neemt erg toe. Een BDSM-spel is een intense beleving gebaseerd op onderling respect en vertrouwen, aandacht voor elkaar en overgave aan elkaar. Tijdens het spel zijn Dominant en sub sterk met elkaar verbonden, en de ontlading na afloop is meestal erg liefdevol en teder. Het beleven van BDSM brengt hele mooie ervaringen en bijzondere gevoelens met zich mee.

Op onze BDSM thema bijeenkomsten zijn zowel ervaren als beginnende BDSM-ers van harte welkom. Zowel stellen als alleengaande mannen en vrouwen kunnen in een heerlijk ontspannen sfeer BDSM zien en beleven. Ontmoeten – praten – kennismaken – vragen – gevoelens delen – kijken – bekeken worden – spelen – beleven. De gasten, die eenmaal onze BDSM themabijeenkomst bijgewoond hebben, keren niet voor niets regelmatig terug.

Onze club biedt een veilige plek en veel mogelijkheden om BDSM te ontdekken en te beleven. We hebben meerdere relaxruimtes met daarin o.a. Andreaskruis, gynaecologenstoel, zwepen, handboeien, blinddoeken, etc. De ervaren BDSM-ers betrekken regelmatig (op vrijwillige basis) anderen in hun spel. Hiervoor geven wij echter geen garantie! Deze ervaren BDSM-ers zijn zelf onze gasten en niet door ons ingehuurd.

Bij het BDSM spel kan seks een rol spelen, maar dat hoeft niet! Dat is voor iedereen verschillend. Wel vragen wij aan een ieder om deze bijeenkomsten alleen te bezoeken als je echt voor BDSM komt. Dan kunnen we na afloop allemaal terug kijken op een gezellige, ontspannende en tegelijk bijzondere bijeenkomst van gelijkgestemden. En dat onder het genot van een hapje en een drankje.

Prijzen
Paren 20,-
Single heer 50,-
Single dame 0,-BDSM logo


Datum

zo jul 2019

Tijd

Tot 1 uur!
20:00

Kosten

Heer €50.-

Locatie

Sittard
Limburg
Categorie

Adverteerder

pleasure2gether
Telefoon
046-4517250
Email
webmaster@pleasure2gether.nl
Website
https://www.pleasure2gether.nl/
QR Code