eroxx Afrodisia

Afrodisia @ Eroxx

Elke laatste zondag van de maand zal er in onze club een TOP event plaatsvinden , Afrodisia !!!
Laat je onderdompelen in een exclusieve setting vol spanning & erotiek.
Afrodisia is het summum van erotisch en exclusief uitgaan. Verwacht een spektakel vol hemelse heerlijkheden. Tijdens de verwelkoming met een verassende cocktail prikkelen we jouw zintuigen een eerste keer. Het exclusief diner, doorweven met de nodige afrodisiaca, zorgt vervolgens voor heel wat opwinding. Fine dining experience verzorgd door de firma “Eat-ertainment “ van topchef Guy Weyts bezorgen jou ongetwijfeld een culinair orgasme.

Met hun zwoele beats brengen verschillende ervaren DJ’s uit het erotisch segment jou in een sensuele sfeer. Gooi die dansbenen los op de meest zwoele muziek en laat je verbazen door wat nog komt. Verschillende exclusieve verrassingen brengen je in excitement waar je niet aan kan weerstaan.

Voor slechts €175 per koppel bieden wij jou de culinaire hemel in de wereld van erotisch uitgaan! Ook single dames zijn toegelaten en zij betalen 75€ . Let op: het aantal gasten op dit exclusief evenement is beperkt, dus schrijf je snel in! Omdat jij ook bijdraagt aan de sfeer van Afrodisia, hanteren wij een dresscode: heren ‘dress up chique’, dames ‘less is more’.
Er zal dan voor deze party uitzonderlijk geen verplichte lingerie-time zijn.
U zal versteld staan wat je voor deze prijs allemaal gaat ontdekken ….
Deze uitzonderlijke feestjes worden culinair verzorgd door Guy Weyts , een Top Chef met jarenlange ervaring . Hier verteld hij met zijn eigen woorden iets over zichzelf “Als cateraar focus ik mij zeer veel op het gebruik van de OFYR, ik ben als kok ook het gezicht van OFYR, ik ben er ook dealer van en zoals je misschien wel weet heb ik er ook het kookboek voor geschreven waarvan er nu bijna 10.000 exemplaren in omloop zijn. Je begrijpt dat ik dat gegeven ook graag gebruik in mijn communicatie maar uiteraard ook geregeld de OFYR wil gebruiken op de Aphrodisia-dagen. Mag ik je even verwijzen naar mijn site www.stoke.be en eventueel www.eatertainment.be waar je wat foto’s en extra info van mij kunt vinden ”

Datum

zo nov 2019
Expired!

Tijd

18:00 - 02:00

Kosten

Koppels €175.-

Locatie

Balen (BE)
Categorie
Club Eroxx

Adverteerder

Club Eroxx
Telefoon
32+ (0)14 750578 - Bert Leysenlaan 20 Balen
Email
info@eroxx.be
Website
https://eroxx.be/
QR Code