7 kisses

7 KISSES FROM RIO – Club 7Sins

7 KISSES FROM RIO

Openingsuren: 16:00 – 00:00 uur   Leeftijd: 21+

Vandaag wordt de succesformule van KISS Events voor de 3de keer voortgezet in de gezelligste en spraakmakende erotische dancing van de Benelex: Erotic Palace 7Sins te Maaseik België.

Ook ditmaal hebben de organisatoren van “Kiss Events” weer een leuk thema bedacht:
***7 Kisses from Rio***

Als we aan Rio denken, denken we aan strand, tropische temperaturen, zomercarnaval, cocktails en opzwepende muziek.

Wat weinig mensen weten is dat Rio een Nederlands tintje heeft, en wel dat ondeugend tintje en het bruisende nachtleven. Het nachtleven bruist nergens zoals in Rio, maar wanneer we het thema “7 Kisses from Rio” naar Erotic Palace 7Sins te Maaseik halen zal dit na zondag 9 juni 2019 anders zijn.

Na het laatste succesvolle Kiss Event “Garden of Temptation” willen wij dit succes graag in samenwerking met 7Sins gaan overtreffen met een outdoor & indoor festival.

De aankleding, de diverse acts en uiteraard onze verrassingen zijn ditmaal van Zuid-Amerikaanse allure. De spraakmakende tuin van 7Sins zal Botanisch worden aangekleed zodat het Braziliaanse gevoel nog meer tot zijn recht zal komen en ook hier volop genoten kan worden van overheerlijke cocktails of andere exotische drankjes.

Uiteraard mogen we ook zoals in Rio ongegeneerd met ons achterwerk staan schudden op de meest zwoele en opzwepende muziek van bekende Dj’s uit de scene die het feest compleet zullen maken:

DJ Jean – Ruben Vitalis – Dj Ko-C – DJ JJ – Dj Jack Black – Pedro – Return & Pascal D.

Slechts één tip, zorg dat je de volgende dag niet al te vroeg uit je bed hoeft, want wanneer de zon weer onder gaat en de temperaturen zullen dalen, gaat het binnen in de club nog even door tot in de nachtelijke uurtjes.
Hosting wordt voldaan door; Alex & Ilona.

De deuren van Erotic Palace 7Sins zijn geopend van:
15:00 uur tot en met 03:00 uur.

Prijzen:
Entree prijzen zijn all inclusief; drank – hapjes – parkeren – locker – gebruik mogen maken van alle luxe aan faciliteiten deze Erotic Palace 7Sins te bieden heeft á € 60,- per persoon.

Kaarten zijn te verkrijgen aan de club of via;
https://tibbaa.com/order/3fvnw6i1kj?lang=nl&fbclid=IwAR2DLdmDDSRNvDjWucovIvrTMp_utnjZhDSsU5QbEg5oE_22E2NHUaJidIU

Toegang is uitsluitend vanaf 21+ voor koppels & single dames, heren alleen welkom vergezeld met een koppel, single mannen kunnen geweigerd worden.
(Mannen in groepsverband worden niet toegelaten.)

Dresscode vanaf binnenkomst:
Dress to impress: maar denk hierbij wel aan het Rio thema en zomercarnaval.

Erotic Palace 7Sins Maaseik
Herenlaakweg 64 3680 Maaseik (België)


https://twitter.com/i/status/864445615408807936


Datum

zo jul 2019

Tijd

16:00 - 00:00

Kosten

Koppels 50.-

Locatie

Maaseik
Limburg
Categorie
QR Code