Kutcake workshop

Kutcake workshop, De Kutzaak. Gewoon lekker kut!

DE KUTCAKE WORKSHOP

In gelikte sfeer zorgt de KutZaak voor de ultieme kutervaring op jouw feestje. De KutCake workshop garandeert een onvergetelijke vrijgezellenfeest, vriendinnendag, alternatieve babyshower of wel heel speciaal verjaardagsfeest. Wij komen graag jouw feestje verkutten!

HET KUT TEAM

Onze vrolijke kutexperts zijn een bron van min of meer zinnige kutinformatie. Humor en goede service staan hierbij voorop. Wij nemen onze kuttaak echter bijzonder serieus en zorgen ervoor dat wij ten alle tijden op de hoogte zijn van de nieuwste kutontwikkelingen.

KUTFEESTJE?

De KutZaak is regelmatig te vinden op evenementen en feestjes. Hier bieden wij op maat een divers scala aan kutervaringen. Ook kunnen wij naar wens de workshop uitbreiden. Heb je interesse in een workshop op maat of wil je graag meer informatie, wij bespreken graag de mogelijkheden met je!

"KUT VOLGENS VAN DALE:
kut (zn): vrouwelijk geslachtsorgaan, schaamspleet, doos, gleuf, trut, vagina etc.
kut (tw): shit, verdomme
kut (bw): beroerd, klote, slecht

Vind jij net als De Kutzaak dat we wel wat minder beroerd over onze dierbare Kut mogen doen? Kom dan lekker met ons kutten op een van onze events! Verdiep je met ons in dit enorm fascinerende orgaan, laat je door haar prikkelen en ontdek hoe zij van dat zwarte gat verandert in een Cage of Wonders"

DE KUTCAKE WORKSHOP
Op zoek naar het ultieme kutfeestje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

In gelikte sfeer en met een sappig verhaal krijg je tijdens de kutcake workshop een gerichte oefening in het kutje kleien met als eindresultaat je eigen heerlijke eetbare kutcake. Tijdens deze unieke workshop met veel humor gaan we de diepte in en doe je onontbeerlijke kutkennis op waar je nog lang plezier van zal hebben.

De workshop duurt 1,5 uur en is inclusief:

Workshop kutje kleien met cupcakes, marsepein, fondant en glitters
Hilarische anatomie les
De enige echte Kutquiz, inclusief certificaat ‘Ultieme Kutexpert’ voor de winnaar
Thematisch drankje
Twee kutcakes om mee naar huis te nemen.

Prijs & Mogelijkheden
De kosten voor de workshop zijn 35,- p.p.* inclusief 21 % BTW vanaf 8 personen vanaf 14 personen kunnen we de workshop voor 33,- p.p. aanbieden.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam op 5 minuten van het centraal station, voor een kleine meerprijs bieden we echter de workshop in heel Nederland aan. Indien gewenst kan de workshop op locatie van de klant worden gegeven. Voor grote of kleinere groepen kan een speciale prijs worden afgesproken. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw feestje te bespreken!

Uitbreiden Kutcake Workshop
Ook is het mogelijk om de workshop uit te breiden met bijvoorbeeld; je eigen kutfeestje, inclusief DJ thematische muziek en aankleding. Zelf een goed kutidee? Laat het ons vooral weten!

Contact Info
Wil je een workshop optie plaatsen? Hartstikke leuk, stuur je aanvraag naar ..... Handig als je contactgegevens, gewenste datum, tijd en het aantal personen vermeld! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie, bel dan vooral even op...